Tävling

Pistolskytte är en spännande sport där det gäller att vara säker på hand. Pistolskyttet har många olika tävlingsformer att välja på. Den stora skillnaden är hur lång tid skytten har på sig för att hinna beskjuta målet.

Här publicerar vi våra lokala tvälingar samt flera av de nationella tävlingarna som klubben rekommenderar och där det finns möjlighet att delta gemensamt. På Svenska Pistolskytteförbundets hemsida hittar du en komplett tävlingskalender för det nationella skyttet.

Uppdaterat beslut SPSf Covid-19:

Svenska Pistolskytteförbundet och verkställande utskott har uppdaterat besluten angående tävling i pandemitider. Se ytterligare information på förbundets hemsida.

Huvudpunkter: från 13 juni upphävs besluten om att alla nationella tävlingar automatiskt omvandlas till kretstävlingar och om att närliggande kretsar inte får bjudas in till kretstävling (men det krävs medgivande av kretsstyrelsen).

Ändringarna finns i punkterna 1, 2 och 11-13. I punkt 3 påminns om att det är arrangörens fulla ansvar att 50-personersgränsen hålls.

Aktuella tävlingar:

DatumNamnGrenAnmälan
201018KM Gevär 300mPrec.e-post
201011KM Gevär 50mPrec.På plats
200926Kretstävling fält CFältStängd
200922KM SvartkrutPrec.På plats

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentar

    Kategorier