Tysslinge Skytteklubb

Tysslinge Skytteklubb är en anrik klubb som är ansluten till bland annat Svenska Pistolskytteförbundet. Klubben bildades 1945 och bedriver främst ban- och fältskytte inom det nationella skyttet. Vi är för närvarande ca 70 medlemmar i klubben. Atmosfären i klubben är informell och familjär och inriktad på att vi skall ha kul i vårt idrottsutövande. Först och främst kommer dock säkerhet och seriositet. Klubben anordnar och är delaktig i tävlingar på nationell nivå.

Som ni ser så har klubben ett omfattande skjutprogram och det är lätt att själv bestämma vilken typ av skytte man vill bedriva inom dessa ramar, självklart utökar vi också programmet när intresse finns. Många av våra skyttar anstränger sig för att åtminstone delta i alla klubbmästerskap. Om man inte har vapen för någon klass så finns det alltid klubbkamrater som gärna lånar ut sina

För nybörjarskyttar så har klubben självklart lånevapen att tillgå. Dessa vapen är samtliga i kaliber .22 eftersom detta är det skytte som anses lämpligt att börja med. Vi tar ut en minimal avgift för hyra av vapen samt säljer ammunition för en rimlig slant.


Sök

Senaste kommentar

    Kategorier