Grönt kort

Utbildningen för det ovan nämnda pistolskyttekortet, ”gröna kortet” sker i form av en studiecirkel och varvar teori med praktik samt diskussioner kring de frågor som dyker upp. Som avslutning på utbildningen så får ni visa era kunskaper i form av ett skriftligt prov. Utbildningen sker normalt en gång på våren och en på hösten om inte särskilda skäl föreligger för att genomföra ytterligare kurser. Denna kursplan innebär att alla har möjlighet att genomgå utbildningen under sina första sex månader som medlem.

Information om kursen 2020 hittar du här samt anmälningsformulär:

Vi planerar att ta in ett antal nybörjare 2020. Fram till sista januari kan man att anmäla sig till kursen här på klubbens hemsida. Antalet platser är begränat, och det brukar vara många intresserade, så det är inte säkert att man får plats.

Gör så här:

1.Fyll i formuläret

2. Du får ett mail till den adress du angivit. Du måste klicka på länken i det mailet för att registreringen ska fullbordas.

3. Beställ ett utdrag ur belastningsregistret (Det tar ett tag att få utdraget, så gör detta direkt).

4. När du får utdraget ur belastningsregistret, så öppna inte kuvertet, utan skicka in det tillsammans med din medlemsansökan till klubben. Du ska alltså skicka in din medlemsansökan även om du inte ännu blivit antagen till kursen. Betala inget än.

5. Vänta på svar från styrelsen om du blivit antagen. I så fall blir du antagen både till kursen och som medlem i klubben.

6. När du fått svar om att du blivit antagen, betala in kursavgiften, som är 1000 kronor, plus medlemsavgift 750 kronor. I kursavgiften ingår kurslitteratur, vapenlån, ammunition och markeringslappar.

7. Själva kursen är det tänkt ska börja senare i vår, ungefär i mars.

Kursupplägg Grönt kort:

*Anmälan.

*Några träffar med genomgång av studie materialet.

*Hemstudier av valda kapitlel.

*Träff med frågor om instuderade delar samt genomgång av studiematerialet.

*Hemstudier av valda kapitel samt tävligsplanering.

*På skjutbanan, vi går igenom oklara delar i studiematerialet samt förbereder tävling.

*Skriver provet, därefter genomför vi tävlingen.


Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentar

    Kategorier