Anmälan till nybörjarkursen 2022

För att skjuta pistol i Tysslinge Skytteklubb ska man ha Pistolskytteförbundets “gröna kort”, som visar att man lärt sig grunderna. Särskilt gäller det att kunna hantera vapen på ett säkert sätt.
Vi planerar att ta in ett antal nybörjare 2022. Man anmäler sig till kursen här på klubbens hemsida. Du bör ha skickat anmälan senast 31 januari. Antalet platser är begränsat, och det brukar vara många intresserade, så det är inte säkert att man får plats.

Gör så här:

1. Fyll i anmälningsformuläret nedan.

2. Du får ett svarsmail till den e-postadress du angivit.

3. Beställ ett utdrag ur belastningsregistret. Det tar ett tag att få utdraget, så gör detta direkt.

4. När du får utdraget ur belastningsregistret, så öppna inte kuvertet, utan skicka in det tillsammans med din medlemsansökan (klicka här!) till klubben (adressen finns nere i sidfoten på hemsidan). Du ska alltså skicka in din medlemsansökan även om du inte ännu blivit antagen till kursen. Betala inget än. Medlemsansökan skickas till: Tysslinge SK, Dragarvägen 18, 719 40 Garphyttan

5. Vänta på svar från styrelsen om du blivit antagen. I så fall blir du antagen både till kursen och som medlem i klubben.

6. När du fått svar om att du blivit antagen, betala in kursavgiften, som (preliminärt!) är 1000 kronor, plus medlemsavgift 750 kronor. I kursavgiften ingår kurslitteratur, vapenlån, ammunition och markeringslappar.

7. Själva kursen är det tänkt ska börja senare i vår, ungefär i mars. Man anmäler sig till kursen via det här formuläret:


Sök

Senaste kommentar

    Kategorier