Anmälan till nybörjarkursen 2023

Det här gäller kursen som beräknas gå på våren och sommaren 2023.

Den här kursen är redan full, och det går inte längre att anmäla sig till den.

För att skjuta pistol i Tysslinge Skytteklubb ska man ha Pistolskytteförbundets “gröna kort”, som visar att man lärt sig grunderna. Särskilt gäller det att kunna hantera vapen på ett säkert sätt.
Vi planerar att ta in ett antal nybörjare 2023. Man anmäler sig till kursen här på klubbens hemsida. Du bör ha skickat anmälan senast 31 januari 2023. Antalet platser är begränsat, och det brukar vara många intresserade, så det är inte säkert att man får plats.

Gör så här:

1. Fyll i anmälningsformuläret nedan.

2. Du får ett svarsmail till den e-postadress du angivit. (Titta också i spamkorgen!)

3. Beställ ett utdrag ur belastningsregistret. Det tar ett tag att få utdraget, så gör detta direkt.

4. När du får utdraget ur belastningsregistret, så öppna inte kuvertet, utan skicka in det tillsammans med din medlemsansökan utksriven på papper (klicka här för blanketten!) till klubben. Du ska alltså skicka in din medlemsansökan även om du inte ännu blivit antagen till kursen. Betala inget än. Medlemsansökan skickas till: Tysslinge SK, Dragarvägen 18, 719 40 Garphyttan

5. Vänta på svar från styrelsen om du blivit antagen. I så fall blir du antagen både till kursen och som medlem i klubben. (Det är många som är intresserade av pistolskytte, så det är inte säkert att alla kan få plats!)

6. När du fått svar om att du blivit antagen, betala in kursavgiften, som (preliminärt!) är 1000 kronor, plus medlemsavgift 750 kronor. I kursavgiften ingår kurslitteratur, vapenlån, ammunition och markeringslappar.

7. Själva kursen är det tänkt ska börja senare i vår, ungefär i mars.

Formulär för att anmäla sitt intresse:

Formuläret är stängt. Den här kursen är redan full, och det går inte längre att anmäla sig till den.


Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentar

    Kategorier