Hur gör jag för att bli medlem?

Vi brukar ha en nybörjarkurs i början av varje år, för då kan man göra teorin på vintern och våren och sen när skjutbanan i maj nån gång blir lagom varm och ljus att skjuta på så kan man börja öva. Man måste ha gått nybörjarkursen, så man får Svenska Pistolskytteförbundets “gröna kort”, antingen i vår klubb eller i någon annan, så därför tar vi normalt inte in nya medlemmar annat än i samband med nybörjarkursen. Det finns begränsat med platser på kursen. Om man har gröna kortet, och egna vapenlicenser, så man kan börja skjuta direkt, kan styrelsen ändå bevilja medlemskap.

Vi brukar göra så här:

  1. Vi lägger upp ett anmälningsformulär i januari, där man kan anmäla intresse att gå nybörjarkursen. Anmälningsformuläret finns här!
  2. De som får plats på kursen blir kontaktade av klubben, och därefter ska de skicka in ansökningsblanketten och ett registerutdrag från polisen.
  3. Styrelsen beslutar om vilka som blir antagna till kursen, och som medlemmar i klubben.
  4. Medlems- och kursavgiften betalar man först när man blivit antagen.

Till sin medlemsansökan ska man bifoga ett utdrag ur belastningsregistret. Man beställer det från polisen. Se polisens webbplats: Utdrag för att kontrollera egna uppgifter i belastningsregistret. Man får utdraget i ett kuvert, och det ska skickas in oöppnat till klubben

Om du har frågor, maila tysslinge.sk@tysslinge-skytteklubb.nu

Medlemsansökan skall fyllas i och skickas in till adressen:

Tysslinge SK, Dragarvägen 18, 719 40 Garphyttan

(På en äldre version av blanketten var adressen till en postbox, men den har vi inte kvar längre,)


Sök

Senaste kommentar

    Kategorier